Baloni, proslava, nova verzija Mau King 2024-01-17

Nova verzija od 17. januara 2024.

Izašla je nova verzija Mau King sa nekoliko poboljšanja. Čitaj dalje da čuješ o nagradama za najbolje svakih 7 dana, popravljenim rejtingom i obaveštenjima u samoj igri. Zbog ovih izmena potrebno je apdejtovati aplikaciju na najnoviju verziju. Posetite stranicu Preuzimanje za linkove na najnovije verzije Mau King.

Nagrade za nedeljnu rang-listu

U novoj verziji konačno su omogućene nagrade u tokenima za najbolje u nedeljnoj rang listi. Svake nedelje se dodeljuje po 1000 tokena i 500 tokena za prva dva mesta u nedeljnoj listi.

Više pročitajte u posebnom članku: Nagrade za nedeljnu rang-listu. Čitajte o još izmena u novoj verziji nakon slike. Na slici vidite kako u rang listi sada stoje informacije o nagradama za trenutnu nedelju:

Nagradni tokeni u nedeljnom ciklusu Mau King
Nagradni tokeni u nedeljnom ciklusu Mau King

Ispravljen rejting

Za mnoge naše igrače koji su se pridružili pre 19. decembra, do tog datuma rejting se obračunavao po staroj formuli koja je nepravično dodeljivala malo rejtinga pobednicima. Od tog datuma obračun ide za sve igrače isto, ali ti igrači ostali su “zakinuti” za jedan broj poena koji im nikad nije nadoknađen.

Odlučili smo da ispravimo tu nepravdu i retroaktivno svim igračima, i novim i starim, obračunamo rejting po formuli koja važi od 19. decembra. Sad su svi igrači ravnopravni. Više o tome u posebnom članku: Nadoknađivanje rejtinga zbog razlike u računanju.

Obaveštenja u igri

Osećali smo da nedostaje način da neka obaveštenja pružimo igračima, a da oni ne moraju da ih pronalaze na našem sajtu i društvenim mrežama. Zato smo omogućili prikazivanje važnih obaveštenja u samoj igri. Obaveštenje možeš da samo zatvoriš, ili da pratiš dugme koje ti daje više informacija.

Na primer, upravo vezano za korekciju rejtinga opisanu iznad, pružili smo obaveštenje igračima o tome (vidi sliku):

Obaveštenje u igri o nekoj informaciji važnoj za igrača
Obaveštenje u igri o nekoj informaciji važnoj za igrača

Sitne izmene

  • Izmenjeno je javno ćaskanje da omogući duže poruke. Dosad je bilo moguće ukucati samo 60 slova u poruci, a odsad je moguće 120. Ograničenje postoji da bi se omogućilo zabavno ćaskanje u kratkim porukama.
  • Dugme “Nova igra” u dijalogu s rezultatima sad se uvek prikazuje. Zavisno od toga da li imaš dovoljno tokena ili ne, počeće nova igra Mau Mau bez izlaska u glavni ekran.
  • Brojna interna poboljšanja kvaliteta, dodatni automatski testovi vezani za prikaz datuma-vremena, da bi se uvek ispravno prikazivali u vremenskoj zoni igrača.

Podrška

Nadamo se da Mau King s konstantnim popravkama i poboljšanjima pruža idealno iskustvo za igranje naše omiljene kartaške igre Mau Mau. Ako ti treba bilo kakva pomoć, pogledaj našu stranicu Podrška.

Ako želiš, možeš nas zapratiti na našoj Fejsbuk stranici Mau King, kao i pridružiti se Fejsbuk grupi Mau King, gde možeš postavljati pitanja, započinjati teme s drugim igračima i svašta nešto.

Ako nisi za Fejsbuk, prati nas na našem TikTok kanalu Mau King, gde možeš videti neke probne partije, snimke poslednjih ekrana, kao i na Instagram kanalu Mau King.

Puno nam znači ako nam ostaviš 5 ⭐ na Google Play-u ili App Store-u. To pomaže drugim igračima da nas lakše nađu i misle lepo o nama 😊

Na posletku, kupovinom tokena u okviru aplikacije možeš dodatno da nas podržiš.

Srećno igranje!