Nagradni tokeni u nedeljnom ciklusu Mau King

Nagrade za nedeljnu rang-listu

Mnogi su se pitali da li imaju neke nagrade za najbolje na nedeljnoj rang listi. Mada smatramo da je Mau Mau rejting zadovoljstvo samo po sebi, jer ti govori koliko dobro igraš u odnosu na druge, smatrali smo da ipak najbolje treba nagraditi.

Zato smo dodali redovne nedeljne nagrade za 1. i 2. mesto. Nedeljni ciklus ima trajanje kao i pre – počinje ponedeljkom ujutru u ponoć, a završava u nedelju naveče u ponoć – ali sada će po automatizmu dodeljivati i nagrade u tokenima za prva dva mesta. Pročitaj ispod kakve su nagrade!

Da budemo precizniji, po pitanju tačnog vremena: ciklus počinje svakog ponedeljka u tačno 00:00 po univerzalnom vremenu, što znači u 01:00 po centralnom evropskom vremenu (prostor Balkana – Sarajevo, Beograd, Zagreb, Podgorica, Skoplje itd). Isto tako, završava se skoro tačno 7 dana kasnije, u 23:59:59.999 sledeće nedelje naveče, takođe po univerzalnom vremenu, što takođe znači u 00:59:59.999 po našem vremenu.

Nije da će ovo nekome nešto suštinski da promeni, ali ima nas koji se interesujemo za detalje 🙂

Nagrade

Nagrade će biti u tokenima, što ti omogućava da igraš više besplatnih igara. Kao podsetnik, za jednu partiju Mau Mau u Mau King potrebno ti je 50 tokena.

  • Ako budeš prvi na rang listi u nevelju naveče posle ponoći, po isteku 00:59:59, dobijaš 1000 tokena!
  • Ako budeš drugi na rang listi, dobijaš 500 tokena!

Po automatskoj dodeli nagrade, ciklus se resetuje i kreće novi ciklus.

Čim otvoriš Mau King prvi put kao pobednik ciklusa (ili drugo mesto), videćeš ovakav ekran. Moraš da klikneš Prihvati da bi dobio tokene. Ovako izgleda ekran za pobednike:

Kako se računa rang lista?

U nedeljnoj rang listi računa se samo uvećanje u rejtingu u toku te nedelje. Na ovaj način i neko sa ukupnim rejtingom od 500 može biti viši u listi nego neko s ukupnim rejtingom od 2000, ako je u toku te nedelje ostvario veći skok.

To je razlog zašto se kolona u rang listi zove “Promena”, jer označava promenu u rejtingu u toku te nedelje.

Broj nagradnih tokena

Za prvi ciklus odabrali smo nagrade od 1000 i 500 tokena. U narednim ciklusima nagrade mogu biti veće i manje. Broj nagradnih tokena za trenutni ciklus uvek možete videti u dnu ekrana Rang lista:

Nedeljne nagrade opisane u rang listi - koliko se tokena dobija i koje je trajanje ciklusa

Isti pobednik više puta

Nema ograničenja koliko puta možeš biti prvo ili drugo mesto i osvojiti nagradu. Ako stvarno uspeš više puta ili svake nedelje, onda to i zaslužuješ!

Srećno!