Promena početnog broja tokena

Od samog početka nove verzije Mau King v2.0, u novembru 2023, početni broj tokena bio je 300 za nove igrače, a zatim bi usledili dnevni tokeni od po 150 tokena svakog dana.

To smo već u decembru promenili da bude 500 tokena za nove igrače, a umesto dnevnih fiksnih 150, igrači dobijaju 150-170-190-210-230 tokena ako igraju svakog dana, a zatim po 230 svakog dana ako nastave da igraju svakodnevno.

Odlučili smo da dodatno povećamo početne tokene na 1000 tokena za nove igrače. Na taj način novi igrači imaju više vremena i prostora da vide da li im se igra dopada, i više nam prave društvo u postojećim igrama. Dnevni tokeni ostaju kako jesu, kao i tokeni od reklama.

Šta je sa starim igračima?

Uvek se trudimo da sve bude fer i pošteno i da svi igrači imaju ravnopravne uslove. Pošto su stari igrači svi počeli sa 500 tokena, retroaktivno svima dodajemo još 500 tokena, da nadomestimo razliku do 1000. Ako si primio / primila poruku o tome u aplikaciji, dodatni tokeni su već dodati na tvoj račun!

Zašto postoje tokeni?

Verujemo da svi razumete da mora da postoji određeni finansijski model da bi igra mogla opstati dugoročno i dalje se razvijati, nadamo se na zadovoljstvo svih nas. Reklame i tokeni trenutno predstavljaju naš izbor, a u budućnosti ćemo razmatrati razne opcije i promene, imajući u vidu povratne informacije od naših igrača kao i globalne trendove. Uvek možete da nam pišete sa svojim idejama!

Verujemo da sa sadašnjim modelom besplatnih tokena i igrači koji ne žele da plaćaju za tokene mogu lepo da se zabave:

  • Novi igrači imaće 1000 početnih tokena – 20 partija x 50 tokena
  • Svakodnevno 150-230 tokena – 3-5 partija x 50 tokena
  • Reklama za 100 tokena na 10h – Oko ~4-5 partija x 50 tokena

Na ovaj način bez ikakvog plaćanja možete igrati 8-10 partija dnevno, što je po našim trenutnim podacima dovoljno za većinu igrača.

Za sve one koji žele da igraju mnogo više ili neograničeno, u igri možete da kupite tokene. Na taj način ne samo da ćete se lepo zabaviti, nego ćete podržati i naš trud. Hvala Vam unapred na tome!