Promena pravila skupljanja tokena

Dragi igrači, od početka smo se trudili da obezbedimo što više zabave za što više ljudi. Mau Mau je jedna od najzabavnijih kartaških igara kod nas i to će i dalje biti naša misija za Mau King. Da bismo omogućili besplatnu igru za što više ljudi, moramo sprečiti bezrazložno gomilanje tokena jednog broja igrača. Zato smo promenili pravila tako da besplatne dnevne tokene dobijaju samo oni koji zaista i igraju:

  • Za sve igrače koji su u toku prethodnog dana igrali bar jednu partiju, biće dodeljeni dnevni tokeni. Ako su potrošili sve svoje dnevne tokene, svi će im biti nadoknađeni danas, a ako su potrošili samo npr. 100 tokena, biće nadoknađeno tih 100 tokena.
  • Bonus za prijavljivanje dan-za-danom i dalje važi, ali samo ako je igrač i igrao bar jednu partiju prethodnog dana.
  • Tokene će dobiti i oni koji nisu igrali nijednu partiju prethodnog dana, ali samo ako imaju malo tokena (ispod 180), da bi i oni mogli igrati danas.

Reklame

Promena pravila za reklame desila se jer je Google blokirao naš nalog zbog prekomerne upotrebe. Njihova pravila nisu jasna, ali da bismo otklonili sumnju učinićemo da se reklame mogu gledati ređe nego dosad:

  • Umesto na 3h, reklame se mogu pogledati 1x dnevno
  • Igrači koji imaju ispod 300 tokena, mogu pogledati reklamu za 100 tokena svakog dana
  • Reklame mogu pogledati 1x dnevno i oni koji imaju preko 300 tokena, ali samo ako su u toku prethodnog dana igrali i potrošili bar 50 tokena.

Nadamo se da će ova pravila omogućiti pošteniju raspodelu i zabavu za više ljudi. Hvala na razumevanju!