Mau King u javnosti i društvenim mrežama

Naš sajt mauking.com

Naš primarni kanal komunikacije sa svim igračima kartaške igre Mau Mau i drugim zainteresovanima za našu online aplikaciju Mau King – Mau Mau, jeste upravo naš sajt https://mauking.com. Sa njega možete doći do svih aktuelnih informacija, kao i pronaći ostale kanale komunikacije.

U okviru sajta najaktivnija sekcija jeste naš Blog, na kome svakih nekoliko dana izlazi poneko obaveštenje. Postavite bookmark i pogledajte s vremena na vreme šta ima novo.

Play Store

Drugi po važnosti jesu upravo sami play store-ovi odakle igrači preuzimaju i instaliraju igru na svoje mobilne telefone. To podrazumeva trenutno Google Play za Android i App Store za iPhone.


Da bismo se prikazali na društvenim mrežama i omogućili kratke objave, targetirane reklame i ostalo, otvorili smo kanale na društvenim mrežama.

Facebook stranica Mau King

Primarni kanal Mau King na društvenim mrežama je Facebook stranica Mau King – Mau Mau. Na njoj objavljujemo sveeee najnovije informacije, a u slučaju da ima detaljnih objava u našem Blogu, na stranici objavljujemo kratke informacije i linkujemo na stranicu u blogu.

Ova stranica je i centralni “legal entity” za Mau King na Meti, što znači da se sve reklame koje objavljujemo na Meti (Facebook, Instagram, Messenger itd) zavode pod ovom Fejsbuk Stranicom kao centralnim mestom i vode na nju.

Facebook grupa Mau King

Za razliku od Facebook stranice, koja je predviđena kao manje-više jednosmeran kanal u kome samo mi objavljujemo novosti, a drugi mogu da prate (“zaprate”, follow-uju), na našoj Fejsbuk grupi Mau King – Mau Mau članovi mogu i sami da otvaraju teme, pokreću rasprave itd.

Instagram kanal Mau King

Ponekad nema šta da se objašnjava, a slika govori kao hiljadu reči, pa takve novosti objavljujemo u formi videa ili slike. Naš instagram kanal Mau King – Mau Mau služi upravo za to. Tu smo objavili nove screenshot-ove, razne slike s povezanih događaja, mau mau gameplay videe itd.

TikTok kanal Mau King

Za sve one koji više vole TikTok nego Instagram, otvorili smo i taj kanal – Mau King na TikTok-u. Zapravo upravo naš tim preferira TikTok. Objave nisu 100% sinhronizovane s onim na Instagramu, pa nekad nešto ima tamo, a nekad ovamo. Najbolje je da pratite oboje 😊

Novinski portali

Za sve važnije informacije koje želimo da podelimo sa širokim auditorijumom, objavljujemo članke u novinama. Takođe, neki portali objavljuju i vesti o nama. Dosad smo imali veliku medijsku pokrivenost širom regiona. Na primer: