Nova verzija 12 mart 2024

U novoj verziji najviše što možemo da se pohvalimo jeste novi dizajn igre. Sve je manje-više na svom mestu, ali smo odlučili da igri damo svežije, veselije note.

Stara soba za igru (levo) i nova soba za igru (desno):

Stari glavni ekran (levo) i novi glavni ekran (desno):

Stara rang lista (levo) i nova rang lista (desno):

Stari ekran za kupovinu (levo) i novi ekran (desno):

Pored gornjih ekrana, brojni sitniji ekrani, dijalozi i dugmići su osveženi.

Privatne igre

Važno poboljšanje za privatne igre – značajno je poboljšano korisničko iskustvo i olakšano spajanje. Dok je igrač ranije morao unapred izdiktirati slova svom prijatelju, a zatim napraviti novu igru, sada prvo treba napraviti sobu za igru, a unutra će biti instrukcije za pridruživanje (i slova su promenjena u brojeve, jer je tako lakše):

Kad uđeš u igru kao prvi igrač, tamo će te dočekati šifra za ulazak koju možeš izdiktirati prijatelju, ili još lakše, klikni na dugme Share i pošalji pomoću nekog programa za poruke!

VIP Pretplate

Od ove verzije Mau King dostupne su i VIP pretplate! Za stalne igrače koji žele da igraju neograničeno, dovoljno je da plate za ceo period i obnavljaju dok žele, a u toku plaćenog perioda igraju koliko god hoće, kad god hoće. Dok traje takva pretplata, tokeni praktično ne postoje, a umesto njih stoji VIP ikonica:

Da bi neko dobio VIP pretplatu, treba da ode u blagajnu, i izabere neku od 3 pretplate (nedeljnu, mesečnu ili godišnju):

Pretplate se otkazuju bilo kad (može i odmah čim se kupi, i članstvo će važiti do isteka plaćenog perioda i neće se automatski obnavljati). Preporučujemo pretplate svima koji hoće da igraju bez osvrtanja na tokene. Rejting igrača i dalje se obračunava normalno, u skladu sa pobedama i porazima.

Kad stižu tokeni?

Dodali smo novo dugme u glavni ekran koje, kad se pritisne, govori koliko vremena je preostalo do sledećih besplatnih tokena:

Novi glavni ekran
Ikonica koja izgleda kao mali satić

Push notifications

Nova verzija Mau King ima omogućene i tzv. push notifikacije, tj. ako ih prihvatiš, dobijaćeš objave s vremena na vreme, pravo u system tray kao i druge aplikacije. Ovo nam omogućava da ti pošaljemo notifikaciju kad tvoje ime dospe u rang listu, ili ti neko lajkuje poruku (ovo još nemamo, ali biće), ili te doda kao prijatelja (isto nema, ali biće), ili su ti stigli besplatni tokeni, ili ima nova verzija aplikacije itd.

Nove cene tokena

Mnogi su već primetili da smo smanjili cenu tokena, jer nam je cilj da se igra što više. Sada su cene 2e, 5e i 10e za 3 paketa tokena, što je smanjenje za oko 30% od ranije. Takođe, tu su i pretplate (vidi gore), pa je veća fleksibilnost.

Kupovina tokena poštanskom uplatnicom

Već smo pisali u ovoj stranici: Kupovina tokena poštanskom uplatnicom i PayPal-om, da se mogu kupiti tokeni i mimo aplikacije, uplatnicom ili paypal-om. Uplatnicom je zapravo i najpovoljnije, jer nama uzimaju i po 30-40% za sve uplate kroz Google Play, App Store i PayPal. Zato su cene kroz uplatnicu povoljnije i za vas i za nas.

Nagradni tokeni za pobednika

Poslušali smo vaše savete i molbe i uveli da se pobedniku vrati 50 tokena koje je platio za igru. Ranije nije bilo ništa, pa je bilo 20 tokena, sad je punih 50. Neki nas i dalje pritiskaju da se može nešto i zaraditi pobedom, ali moramo razmotriti smernice Apple-a i Google-a kako da igra ne pređe u kategoriju Gambling, što bi značilo neke dodatne probleme za nas.

Povećani besplatni dnevni tokeni

Već smo ranije krajem prošlog meseca povećali broj dnevnih tokena sa 150-230 na 180-300 (kad se prijavljuješ 5 dana za redom, počinješ da dobijaš 300 tokena svakog dana dokle god se prijavljuješ svaki dan, a kad prekineš lanac, onda se resetuje na 180 i kreće ispočetka).

Smanjeno vreme čekanja za reklame na 3h

Smanjili smo vreme čekanja za reklame sa 6h na 3h, pa tako možeš dnevno pogledati i po 8 puta reklame ako želiš i dobiti 800 tokena dnevno! Ovo je takođe došlo kao rezultat feedback-a korisnika.

Popravljeno pucanje aplikacije

S prošlim update-om za Android desio se veliki problem koji smo sad ispravili. Izvinjavamo se svim igračima koji su osetili taj problem! On je sad popravljen, i neće se više javljati.

Sve u svemu

Hvala svima na podršci, na igranju, i naročito hvala svima koji su doprineli razvoju – kupovina tokena i pretplata je povećana i puno vam hvala, ali i svi saveti, prijave problema nam puno znače, kao i naravno rejting koji ostavite u Google Play i App Store. Pozovite svoje prijatelje, preporučite igru i drugima, i što je najbitnije, lepo se zabavite!