Besplatni dnevni tokeni

U Mau King imamo finansijski model koji motiviše da korisnici kupuju tokene ako im dnevni besplatni tokeni nisu dovoljni. Ovo osigurava da opstanemo kao igra i kompanija.

Kad se tačno dobijaju dnevni besplatni tokeni? Evo primera:

  1. Danas otvoriš aplikaciju u 14h prvi put i aplikacija ti kaže “Dobila si 150 besplatnih tokena”
    • Sutradan ako otvoriš aplikaciju u tačno 14h, reći će ti: “Dobila si 170 tokena” (170, a ne 150, jer je ovo drugi dan za redom), i tako svaki dan u 14h
    • Ako umesto u 14h sutrdan otvoriš aplikaciju u 17h ili 21h, takođe će ti reći “Dobila si 170 tokena”, ali se granica za sledeći dan pomera u toliko sati (17h ili 21h trećeg dana, četvrtog itd.)
  2. Ako se prijaviš trećeg dana za redom, dobićeš 190, četvrtog dana 210, a petog dan 230 tokena. Ako posle 5. dana nastaviš da dolaziš u igru svakog dana, svaki dan dobijaš po 230 tokena. Kad preskočiš jedan dan, restartuje se na 150 tokena, pa opet 170 i tako sve ispočetka.

Da saznaš kad su tačno sledeći besplatni tokeni, klikni na $ gore desno u glavnom ekranu, i u ekranu za kupovinu tokena u dnu piše kad su sledeći besplatni tokeni:

Pored besplatnih dnevnih tokena koje dobijaš samim otvaranjem aplikacije, možeš dobiti tokene gledajući reklame na svakih 6h (u dnu glavnog ekrana).

Naravno pozivamo te da ponekad i kupiš tokene putem ekrana za kupovinu tokena. Tako nas podržavaš i dalji razvoj. Čisto za informaciju, 99% korisnika nikad ne kupi tokene; ako ih kupiš ti s vremena na vreme, jako smo zahvalni 🙏