Fragment slike glavnog ekrana s novim dugmetom "Privatna igra"

Privatne igre

U odgovoru na brojne zahteve da se uvede mogućnost igranja s prijateljima, objavljena je nova verzija aplikacije s opcijom “Privatna igra” na glavnom ekranu.

Fragment slike glavnog ekrana s novim dugmetom "Privatna igra"
Fragment slike glavnog ekrana s novim dugmetom “Privatna igra”

Ovo omogućava 2 ili 3 igrača da igraju zajedno, pa da igri može da se pridruži samo neko ko ima “šifru”. Kako se to radi? Ukratko, jedan od vas će napraviti igru kojoj će biti dodeljena šifra, podeliti tu šifru s prijateljima, a oni će se pridružiti uz pomoć te šifre.

Evo detaljnih instrukcija:

Pravljenje privatne igre

Pretpostavimo da ćeš ti praviti igru, a tvoji prijatelji će se pridružiti. Na glavnom ekranu klikni na dugme “Privatna igra” i dobićeš ovakav dijalog:

Snimak ekrana Mau King u dijalogu za pravljenje nove privatne igre

Treba da primetiš tekst šifre (uvek je drugačiji, na slici iznad je “PIBNE”) i da ga pošalješ prijateljima. Zatim klikni dugme “Napravi”. Aplikacija će te uvesti u sobu za igru i tu ćeš čekati da se pridruže prijatelji.

Pridruživanje igri

Tvoji prijatelji će takođe kliknuti “Privatna igra” sa glavnog ekrana i dobiti dijalog iznad. Umesto da kliknu “Napravi”, treba da unesu šifru koju su dobili od tebe u belo polje. Zatim kliknu “Pridruži se”. Aplikacija će ih uvesti u istu sobu za igru.

Započinjanje igre

Možete sačekati da vas bude dvoje ili troje pre nego započnete igru. Jedno od vas imaće dugme “Start”. Kad ga pritisne, igra će početi.

Vidi još