Snimanje partija za Mau King social kanale

Imamo kampanju da delimo na našem Instagram i TikTok kanalu snimke partija kako ljudi igraju zajedno. Evo kako na kraju izgleda jedna partija kad se podeli na našem Instagram kanalu (klikni za video):

Ako želiš da se snimak tvoje igre s nekim objavi na nekom od naših Instagram i TikTok kanala, evo instrukcija za Android:

  1. Treba ti protivnik koji će takođe snimati svoju partiju na svojoj strani. To može biti neki tvoj prijatelj s kojim se dogovoriš, ali uobičajeno mi ćemo ti naći par. Nema potrebe za pozivom isl, sve može preko poruka.
  2. Skini aplikaciju Mau King na svoj telefon (klikni ovde)
    • Pokreni aplikaciju i odigraj par partija da se upoznaš
    • Postavi svoje ime i profilnu sliku
  3. Skini aplikaciju XRecorder na svoj telefon (klikni ovde)
    • Pokreni aplikaciju i prođi prvi put kroz njihovo smaranje i reklame
    • Isprobaj kako se snima ekran zajedno sa selfie kamerom
  4. Sad kad imaš i Mau King i XRecorder na svom telefonu, uključi snimanje (i ekrana i selfie kamere), i uđi u Mau King igru. To isto treba da uradi i tvoj protivnik.

5. Oboje uđite u “Privatna igra”. Prikazaće se dijalog:

6. Jedno od vas treba da napravi igru, ali pre toga da pošalje SMS-om šifru ovom drugom (na slici iznad “PIBNE”). Dakle, pošalješ SMS protivniku “PIBNE”, i klikneš “Napravi”. Sad ćeš biti u igri i čekati protivnika.

7. Protivnik će uneti “PIBNE” u ovaj beli prostor za tekst i kliknuti “Pridruži se”. Tako će ući u istu sobu za igru. Tad možete početi igru.

Po završetku nekoliko partija, prekinite sa snimanjem i pošaljite mi snimak (obe strane). Montaža oba snimka u jedan biće objavljena na našem Instagram i TikTok kanalu.