Mau King na Beogradskom sajmu sa Games.con

Predstavili smo našu igru “Mau King” na Beogradskom sajmu u okviru organizacije Games.con pod nazivom “3 dana gejminga i pop kulture”, od 8. do 10. decembra. Pošto smo mi mala firma (i mala igra) dobili smo štand na Indie ćošku (“indie corner”, znači za nezavisne proizvođače).

Naš sto (štand) na Beogradskom sajmu u okviru organizacije Games.con

Sajam je bio fantastičan i cela 3 dana od ujutru 10h do naveče 22h smo reklamirali našu igru, davali prolaznicima da je isprobaju i delili letke s kratkim info i instrukcijama za instalaciju.

Oduševili smo se koliko ljudi igra Mau Mau, naročito mladih, u društvu i uglavnom naveče.

  • Dva druga naiđu i jedan dovikuje drugom “Brate, mau-mau!”, uzmu uređaje i probaju, pa instaliraju i na svoj telefon.
  • Priđem mladom paru i pitam “Igrate li Mau Mau, karte?”, devojka odgovori “Ja igram, on ne” (smeh).
  • Momak jedan stoji i razgleda naš štand, ja ga pitam “Voliš da igraš karte?”, on kaže “Ko ne voli!”, A jesi igrao Mau Mau? “Ko nije!” (smeh)

Nagradna igra

Imali smo i dve male nagradne igre. Svaki prolaznik koji je instalirao aplikaciju, a zatim u toku sajma uspeo i da pobedi u jednoj partiji, dobio je naš Mega Paket od 4.000 tokena. Bilo je oko 5-10 pobednika.

U drugoj nagradnoj igri posetioci štanda su se registrovali na našem papiru brojem telefona i imenom (nickname-om) koje su registrovali u igrici, a nakon sajma videli smo ko je bio najaktivniji i najkvalitetniji igrač i podelili smo 3 magične šolje – u početku potpuno crne, a kad se uspe vruća tečnost postanu bele i vidi se veliki šareni logo i naziv Mau King-a. Tri srećne dobitnice dobile su svoje nagrade poštanskom isporukom.


Hvala organizaciji Games.con što su nas pozvali i omogućili nam da učestvujemo. Upoznali smo dosta drugih proizvođača koji su napravili fantastične igre, i bolje od naše, i bilo nam je pravo zadovoljstvo da razmenimo ideje.

Pokupili smo puno dobrih ideja i povratnih informacija od igrača Mau Mau, koje ćemo ugraditi u igru.